X

(Català) Nou projecte de suport mutu a l’Hospital de Torribera de Santa Coloma

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

ActivaMent Catalunya Associació i ActivaMent Delegació Gramenet hem iniciat aquest octubre un nou projecte de sensibilització i suport mutu amb persones usuàries de la Unitat d’Aguts de l’Hospital de Torribera, del Parc Salut Mar, a Santa Coloma de Gramenet.

Projecte que se suma al voluntariat d’acompanyament individual que els socis i les sòcies de la Delegació de Gramenet porten fent des de l’any 2017 a pacients de llarga estada ingressats a l’Hospital. Totes dues iniciatives formen part del Conveni Marc de Col·laboració entre ActivaMent i la prestadora de serveis en Salut Mental, Parc de Salut Mar.

Aquesta és la segona iniciativa d’aquest tipus que s’implementa a Catalunya. Des de fa any i mig, es fa a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona el projecte pioner de sensibilització en primera persona i suport mutu, d’ActivaMent i altres entitats de salut mental, orientat a usuaris d’unitat d’aguts (curta estada).

A Torribera, el projecte s’ha iniciat aquest mes d’octubre i es farà el primer dimecres de cada mes. Gràcies a l’equip d’infermeria i a les persones activistes de l’equip de sensibilització per creure i continuar compartint les seves experiències de vida, donant esperances a les persones ingressades.

Una experiència de suport mutu on persones que ens hem recuperat i persones que ara mateix estan ingressades compartim per sentir-nos millor, trencar tabús, donar-nos esperança i oferir recursos en vincular-se un cop rebin l’alta. Un espai on compartir l’experiència de salut mental en primera persona ens ajuda a saber que hi ha moltes persones que passen o passem per situacions de patiment, i que un se’n port sortir i viure-ho com un aprenentatge.

Si vols rebre més informació sobre el projecte, pots escriure’ns a: gramenet@activament.org.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top