X

(Català) ActivaMent Catalunya Central celebra el Dia Mundial de la Salut Mental a Manresa

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El proper dijous 10 d’octubre es commemora el Dia Mundial de la Salut Mental. A Manresa s’organitza un acte festiu i una mostra de les entitats de salut mental del Bages on participa ActivaMent Catalunya Central i moltes altres, com l’Associació de Familiars de Malalts Mentals del Bages, la Fundació Tomàs Canet, Espai Situa’t (Federació Salut Mental Catalunya),  Llar-residència «La Sardana» (MUTUAM) i Servei Prelaboral (AMPANS).

Les entitats volem aprofitar aquest dia per compartir les nostres  experiències i apropar-nos a la ciutadania. Comptarem amb un estand que es trobarà situat al Passeig Pere III de Manresa, davant de Crist Rei.

En aquest estand trobareu informació dels serveis del Bages. A més, a les 10h del matí i a les 19h es podrà gaudir de l’actuació del grup de teatre “Cúspicus”, format per usuaris de Club Social Mosaic i d’altres persones de la comunitat, que representaran una obra de caire social: “Si queremos, si se puede…”. Obra original basada en una realitat candent dels nostres temps: La Pau i La Guerra.

Respecte a la nostra Delegació, de les 14 a les 16h tindrem companys i companyes informant a l’estand dels nostres recursos i maneres de fer salut mental en primera persona al territori seguint el model d’ActivaMent Catalunya Associació.

Us animem a que vingueu a conèixer totes les entitats i a gaudir d’aquest acte commemoratiu amb espectacles. Us hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top