X

(Català) CineFòrum a Terrassa: “La joven de la Perla”, amb Atenea Arterapia

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Aquest setembre, torna el CineFòrum a Terrassa, organitzat per Atenea Arterapia en col·laboració amb ActivaMent Vallès Occidental.

Aquest dijous 27 de setembre, a les 10:30h, veurem la pel·lícula: “La joven de la Perla”, a la Biblioteca del Districte 6 (Rambla de Francesc Macià, 191), de Terrassa.

Aquesta multi-premiada pel·lícula, interpretada per Scarlett Johansson, tracta sobre la vida de la protagonista, Griet, una jove que viu a Holanda al segle XVII. El seu pare artesà pateix un accident i no pot treballar més. Griet, deixa la seva llar i família per posar-se a treballar servint al pintor Johannes Vermeer, adaptant-se a les seves peculiaritats, i sent part de l’obra i la vida del mestre pintor.

Una història per reflexionar i compartir, aquest dijous 27 de setembre  a les 10:30h  del matí, a la Biblioteca del Districte 6 de Terrassa. Una activitat gratuïta.

Us hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top