X

(Català) ActivaMent Catalunya Central torna a participar a la Fira Cuida’t

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

La nostra delegació ActivaMent Catalunya Central tornarà aquest any a participar de la Fira Cuida’t, el dissabte 27 i el diumenge 28 d’octubre, al Palau Firal de Manresa.

Cuida’t és la fira de la Catalunya Central que reuneix en un mateix espai empreses, centres, escoles, associacions i professionals que es dediquin al món de les teràpies naturals, totes elles complementàries amb la medicina tradicional. Des d’ActivaMent participarem amb un estand informatiu de la delegació, com entitat relacionada amb la salut.

A més a més, el dissabte 27 d’octubre, de 12:15h a 13h, oferim la xerrada: “ActivaMent i l’Empoderament en Salut Mental”, a càrrec de les nostres companyes Montse Manresa i Dani Ferrer, a la zona de conferències de la Fira. Explicarem l’activisme i el suport mutu de salut mental en primera persona i els seus beneficis per a qui formem part de l’entitat.

Allí estarem amb un estand, i amb la xerrada , donant a conèixer la nostra associació als veïns i veïnes de la ciutat. Presentarem totes les activitats de la nostre Delegació Catalunya Central.

Ens trobareu el dissabte 27 i el diumenge 28 d’octubre, de 10h a 20:30h, al Palau Firal de Manresa (Carrer de Castelladral, 5). Us hi esperem!

Més informació: catalunyacentral@activament.org


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top