X

(Català) Participació en el Dia Internacional de l’Infermera: la salut mental i les addiccions

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El passat 22 de juny ens van convidar a intervenir a la taula rodona sobre l’antiestigma en salut mental, dins del marc del Dia Internacional de la Infermera, Vallès Oriental (Granollers).

El tema vertebrador era la salut mental i les addiccions. ActivaMent Granollers hi va participar com a co-portaveu de la Comissió del Pla Antiestigma de Granollers. Juntament amb la Tècnica de Salut Pública vam informar, davant d’aproximadament 150 professionals, de les línies estratègiques, objectius i de les principals accions, tant les programades com de les que s’estan duent a terme.

Vam compartir taula amb un educador social del Servei de Rehabilitació Comunitària Granollers i amb una usuària del SRC Fundació sanitaria Mollet. Vam tenir la sensació d’estar davant d’unes professionals motivades pel tema, que es van quedar amb ganes de compartir més preguntes i qüestions amb les quatre persones integrants d’aquesta primera taula de la jornada.

 


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top