X

(Català) ActivaMent Gramenet participa del Dia Internacional del col·lectiu LGTBI a Santa Coloma

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Avui, 28 de juny, la nostra delegació ActivaMent Gramenet es suma a les activitats i lectura de manifest, donant suport al Dia Internacional per l’Alliberament Lesbiana, Gai, Trans i Intersexual, organitzat per Entenem Santa Coloma, Panteres Grogues i l’Ajuntament de Santa Coloma. Un acte reivindicatiu i festiu, a partir de les 19 h, als Jardins de Can Sisteré S/N, de  Santa Coloma de Gramenet.

A més de la lectura del manifest per part d’una companya d’ActivaMent Gramenet, i dels manifests de les entitats organitzadores,  hi hauran altres activitats obertes al barri, com la Jam Session de Diverses i orgulloses (poesia i música) en la que participaran a nivell musical els nostres companys Javi i Laura Jareño, des de Santa Coloma.

Apropa’t i gaudeix demà de la festa del dia Internacional de l’orgull LGTBI! A partir de les 19h, als Jardins Can Sisteré, Santa Coloma. Us hi esperem!!!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top