X

(Català) Nova activitat a Santa Coloma: Converses en català

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Impulsem des del Club Social Gramenet i ActivaMent Delegació Gramenet, una nova activitat de Converses en Català, dinamitzada per una companya de la nostra delegació. Activitat gratuïta, oberta al barri i a tothom que vulgui participar.

Comencem el dimarts 19 juny, de 13 a 14h. Una activitat setmanal, feta amb la col·laboració del Club Social Gramenet, amb qui ja col·laborem en altres projectes com Sentir Salut Mental, la Comissió d’Entitats i Convivència Fuster. La finalitat d’aquest treball en xarxa és millorar la qualitat de vida, fomentar l’empoderament i la participació a la comunitat del col·lectiu de persones amb l’experiència del trastorn ment i, a la vegada, sensibilitzar la societat i població de Santa Coloma.

El taller ens brinda l’oportunitat d’aprendre o millorar la llengua catalana, compartint converses entre persones amb i sense diagnòstic en salut mental, fomentant la relació i el contacte social.

Si vols participar-hi, el taller es realitzarà al Local del Club Social Gramenet (C/ Major 67, Santa Coloma). Cal inscripció prèvia. Escriu un e-mail a: csgramenet@fundacio.salutmental.org

Us hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top