X

(Català) Xerrada sobre l’Estigma “L’etiqueta pesa més que la malaltia”

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El dimecres 13 de juny, a les 19h, a la Biblioteca del Fondo de Santa Coloma de Gramenet, participem de la xerrada: “L’etiqueta pesa més que la malaltia”, per poder reflexionar sobre l’estigma en salut mental a través de vivències i una part conceptual de la mà de l’equip tècnic del Club Social Gramenet i de les companyes de la  Delegació d’ActivaMent Gramenet.

Aquesta xerrada està inclosa dins del projecte “Sentir Salut Mental: parlant de la salut mental amb naturalitat”. Programa de xerrades, cinefòrums, lectura de contes, documentals i altres activitats inclusives a les biblioteques de Santa Coloma de Gramenet. Des de octubre de 2017 a juny de 2018. Projecte impulsat per la Taula de Salut Mental i Addiccions de Santa Coloma de Gramenet, la xarxa de biblioteques de Santa Coloma i l’Ajuntament de Santa Coloma.

Col·laborem: la Diputació de Barcelona, ​​la Federació Salut Mental Catalunya i ActivaMent Catalunya Associació, amb  la Delegació d’ActivaMent Gramenet.

Us hi esperem  el dimecres 13 de juny, a les 19h, a la Biblioteca del Fondo (Carrer Massenet, 28), de Santa Coloma de Gramenet, Metro Fondo  Línia 9 i Línia 1.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top