X

(Català) Cine-Fòrum a Santa Coloma: “Take Shelter”

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El dimecres 13 de juny, continuem  amb el cicle: “Sentir Salut Mental. Parlant de salut mental amb naturalitat”, un projecte de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de  la Taula de Salut Mental i Addiccions, que ens aporta tota una sèrie de xerrades i activitats a les biblioteques de la Ciutat. En aquesta ocasió amb un Cine-Fòrum. Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, pensada per gaudir, compartir i reflexionar.

El dimecres 13 de juny  veurem  “Take Shelter” dirigida per Jeff Nicholsal. Curtis LaForche (Michael Shannon) viu en un petit poble de Ohio amb la seva dona (Jessica Chastain) i la seva filla, una nena sorda de sis anys. Un dia, comença a patir al·lucinacions en forma de somnis, sense saber si son fruit d’una crisi mental o premonicions, Curtis marxa a un refugi per afrontar una eventual tempesta apocalíptica.

Si vols passar una bona estona, gaudint d’aquesta pel·lícula i de una tertúlia posterior vine al Cine-Fòrum. El dimecres 13 juny, a les 18h, a la Biblioteca Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet (Av. de la Generalitat, 98) molt a prop del metro Can Peixauet, Línia 9.  Us hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top