X

(Català) Cinema-Fòrum a Terrassa: “María y Yo”

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El proper 31 de maig, el grup de Arteràpia Atenea de Terrassa amb el suport d’ActivaMent Vallès Occidental organitzen una sessió de Cinema-Fòrum, a la Biblioteca del Districte 6 (C/ Francesc Macià, 193). La pel·lícula sobre la que reflexionarem es titula: “María y Yo”.

Un film de Félix Fernández de Castro, nominada als premis Goya i Gaudí com a millor documental espanyol, ens presenta la vida de María, una nena amb autisme, i Miguel, el seu pare, que la porta de vacances. Una mirada delicada, sensible i divertida que ens mostra la feliç relació entre tots dos. Miguel, il·lustrador de professió, incorpora els dibuixos com un element de comunicació que comparteix amb els espectadors per ajudar-nos a entendre com es viu amb autisme.

El 31 de maig, a les 10:30h, a la Biblioteca del Districte 6 (C/ Francesc Macià, 193). Esteu totes convidades!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top