X

(Català) Visita guiada a l’exposició de Lita Cabellut

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

En ActivaMent comencem un nou projecte: “Les Sortides Culturals”, amb una visita guiada a l’exposició “Retrospective“, de Lita Cabellut. El dissabte 26 de maig, a les 17h, a la Fundació Vila Casas (Ausiàs Marc, 20).

Lita Cabellut és una artista multidisciplinari, icona de la cultura gitana. Amb una infància de mendicitat, incloent un pas per un orfenat, actualment és reconeguda com una de les artistes contemporànies més cotitzades del món.

La seva obra ha estat descrita com més enllà dels límits de la pintura convencional. Autora d’un retrat psicològic amb un classicisme latent, hereu de Goya, Velázquez o Rembrandt. De l’escola de l’hiperrealisme, imprimeix als seus models el pas del temps. La pell, senyal d’identitat de les seves obres, revela experiències, cicatrius de dolor i la vida que transcorre.

Una activitat oberta a totes les persones que vulguin participar. L’entrada és de 4€. Places limitades per a les primeres 25 persones inscrites. Interessades, escriure a art@activament.org


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top