X

(Català) Participem de la 5ª Trobada d’Energies Comunitàries a La Verneda i La Pau

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Del 28 de maig al 3 de juny tindrà lloc la 5a Trobada d’Energies Comunitàries, als barris de La Verneda i La Pau. Al llarg de la setmana, hi haurà diferents activitats per reflexionar col·lectivament sobre com enfortir a la ciutadania a través de les organitzacions. Energies Comunitàries és un projecte que té la voluntat de visibilitzar el moviment comunitari del territori i les iniciatives que hi sorgeixen, fetes per gent del barri per visibilitzar i connectar la gent del barri.

Des d’ActivaMent, participarem de la taula: “Com són les organitzacions que apoderen?”. Parlarem de suport mutu, espais horitzontals de presa de decisions, comunicació assertiva i altres recursos per promoure l’empoderament, des de la nostra experiència com entitat autogestionada de salut mental. Compartirem reflexions amb la Cooperativa Alencop, l’Escola d’adults de La Verneda-Sant Martí, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) i la Fundació Marianao.

Aquesta taula es realitza el dijous 31 de maig, de 16 a 20h, a la zona enjardinada davant del Casal Infantil El Drac (cruïlla c/ Binèfar-Via Trajana).

Totes les activitats són gratuïtes, però cal fer inscripció prèvia, abans del 25 de maig, a través del web: energiescomunitaries.barcelona. Per a més informació, podeu consultar el programa de les  Jornades d’Energies Comunitàries.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top