X

(Català) Primera trobada de Ciutat per la Salut Mental i Addiccions a Santa Coloma

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El proper dijous 24 de maig, a les 18h, la Comissió d’Entitats de la Taula de Salut Mental i Addicions de Santa Coloma de Gramenet, a la que pertany ActivaMent Gramenet, organitza la primera Trobada de Ciutat per la Salut Mental i Addiccions. Un espai d’intercanvi d’informació, de reflexió i de coordinació per trobar solucions a les problemàtiques en matèria de salut mental i addiccions del territori i per facilitar l’accés als recursos i serveis existents a través de polítiques i accions de proximitat.

Una trobada que porta el lema “Sumem Salut per tothom”, pensada i impulsada per la Comissió d’Entitats de la Taula de Salut Mental i Addiccions de Santa Coloma, de la que formem part les següents entitats: Asaupam. Aupa’m, Associació TDA-H Santa Coloma, Club Social Gramenet, Ammame, Associació Veïns Riu Nord, Alcohólicos Rehabilitados de Santa Rosa, Alcohólicos Rehabilitados de Santa Coloma, ActivaMent Delegació Gramenet i Espai Situa’t (Activa’t per la Salut Mental, Salut Mental Catalunya).

Una proposta conjunta amb la que volem donar visibilitat al treball fet al territori en temes d’addiccions i salut mental, promovent el seu coneixement des d’una visió comunitària, inclusiva i participativa.

Vine a dir la teva amb la Comissió d’Entitats de la Taula de Salut Mental i Addiccions. Et volem conèixer i escoltar tot allò que necessitis dir. Ens trobaràs el dijous 24 de maig, a les 18h, a la Glorieta del Parc Europa (al costat del skate Park) de Santa Coloma. T’hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top