X

(Català) Excursió al Santuari de Palller de Bagà, del Club de Senderisme i Passejades

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El proper dissabte 26 de Maig ActivaMent Berguedà organitza una nova sortida del Club de Senderisme i Passejades. En aquesta ocasió, farem una visita al Santuari de Palller de Bagà. Una activitat oberta a totes les persones que vulguin participar.

El santuari és un edifici històric, construït en un lloc idíl·lic, a la localitat de Bagà, un indret màgic rodejat de natura. A prop de la Font de Santa Maria dels Banyadors, aigua considerada en segles passats miraculosa.

La sortida comença a les 10h. El punt de reunió per trobar-nos és el restaurant Ca la Nuri, del Passeig de la  Pau de Berga. Sortirem en diversos cotxes particulars cap a Bagà, a on farem el got. Visitarem el santuari. En acabar, anirem a dinar (lloc encara per decidir, depenent de quantes persones siguem). I a la tarda, hi ha preparada alguna activitat sorpresa per conèixer millor la localitat.

Podeu consultar el lloc i veure fotos de l’indret, visitant la seva Web: www.santuaridepaller.com.

El preu de la sortida és de 10€ per socis i familiars, i de 15€ per a la resta de participants, incloent la visita i el dinar. Preguem confirmació d’assistència per organitzar la sortida. Si estàs interessat en participar, tens de temps per apuntar-te fins al dilluns 21 de maig (inclòs). Per confirmar la teva assistència, pots escriure a bergueda@activament.org o bé trucar al 620 942 004. Us hi esperem!!!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top