X

(Català) ActivaMent Garraf-Penedès participa al Cicle de Conferències de la Casa del Mar

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Aquest mes, la Casa del Mar de Vilanova i la Geltrú organitza el Cicle de Conferències “Maig d’entitats”, per apropar a la ciutadania el teixit associatiu local.

El dilluns 14 de maig, ActivaMent Garraf-Penedès participarà  en una de les conferències, abordant el tema: “La salut mental vista en primera persona”. Explicarem què és la salut mental vista des de la perspectiva de qui som usuàries dels serveis, què és el suport mutu, l’Empoderament i què és  l’estigma que sovint  patim les persones pel fet de tenir una experiència de trastorn mental. Una presentació basada en testimonis i històries vivencials, exposant els valors i principis  de la nostra entitat.

Aquesta conferència és oberta a tota la ciutadania. Si vols compartir i reflexionar sobre les aportacions de les nostres companyes, vine a la presentació que es farà  el dilluns 14 de maig, de 17:15 a 19h, a la Sala d’Actes de la  Casa del Mar (Passeig Marítim, 63), de Vilanova i la Geltrú.

Mes informació al Telèfon: 603 79 00 63 o Mail: garraf@activament.org. Us hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top