X

(Català) Cine-Fòrum a Santa Coloma: “K-PAX, un universo aparte”

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Continuem  amb el cicle: “Sentir Salut Mental. Parlant de salut mental amb naturalitat”, un projecte de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de  la Taula de Salut Mental i Addiccions, que ens ofereix tota una sèrie de xerrades i activitats a les biblioteques de la Ciutat. En aquesta ocasió amb un Cine-Fòrum. Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, pensada per gaudir, compartir i reflexionar.

El dimecres 30 de maig, veurem: “K-PAX, un universo aparte”, dirigida per Iain Softley. Una pel·lícula protagonitzada per Kevin Spacey i Jeff Bridges. El film ens narra la història de Prot, un pacient de psiquiatria que incideix en l’equilibri mental del Dr. Powell: afirma reiteradament que ve d’un altre planeta i anuncia que aviat deixarà la Terra. A més a més, altres pacients estan decidits a acompanyar-lo. Aquesta situació porta a Powell a dubtar de la seva capacitat per distingir la realitat de la fantasia.

Si vols passar una bona estona, gaudint d’aquesta pel·lícula i d’una tertúlia posterior vine al Cine-Fòrum. Dimecres 30 de maig, a les 18:30h, a la Biblioteca de Fondo de Santa Coloma de Gramenet (C/ Massenet, 28). Molt a prop del metro de Fondo Línia 1 i 9. Us hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top