X

(Català) Excursió al Mercat Medieval de Montblanc, de la Subdelegació Igualada

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El dissabte 28 d’abril ActivaMent Subdelegació Igualada organitza una nova excursió. En aquesta ocasió, es farà una visita durant tot el dia a Montblanc. Una magnífica oportunitat per passejar i visitar el Mercat Medieval, un dels més antics de Catalunya i que reuneix 130 parades, exclusives de productes artesans distribuïdes pels carrers i places del casc antic.

En la visita podrem gaudir de diferents activitats, com tornejos, danses i mostra de falcons. Tot amb motiu de la Llegenda de Sant Jordi que durant més d’una setmana guarneix d’aires medievals la vida de Montblanc.

Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin participar. Es faran dos punts de sortida: un a Igualada, a les 10h del matí a l’Estació d’Autobusos, i un altre al Pàrquing de Montblanc de la fira a partir de les 10:30h. No anirem a un restaurant. Pots portar el teu menjar o comprar allà, a les diferents parades del mercat.

Si estàs interessat/da a participar, pots confirmar la teva assistència, escrivint a igualada@activament.org o trucar al 607923563. T’hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top