X

(Català) Nou taller de Risoclown a Vic

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El divendres, 6 d’abril, just després de Setmana Santa, es fa un nou Taller de Risoclown a Vic. Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, pensada per connectar amb el nostre clown interior i per a gaudir!

A la sessió, farem dinàmiques de clown i aprendrem eines de creixement personal, per alliberar-nos de l’estrès, millorar el nostre benestar i riure de les nostres vergonyes.

Aquest primer taller de la Subdelegació d’Osona, estarà dinamitzat per Josep i Montse, d’Alquímia Vic, entitat d’activitats i tallers de creixement personal del nostre territori.

El proper divendres, 6 d’abril, de 18h a 19:30h, al Centre Cívic Can Pau Raba (C/ Raval Cortines, 24,  Vic). Per més informació i/o inscripció, podeu escriure al correu osona@activament.org o trucar al telèfon 649723380. Vine i activa el teu risoclown i diverteix-te!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top