X

(Català) Excursió a Santpedor, organitzada per ActivaMent Catalunya Central

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El proper diumenge 14 de gener, ActivaMent Catalunya Central organitza una visita al Museu L’Espai Aigua-Terra-Foc, de l’associació de promotors del centre d’interpretació. Entitat que preserva i divulga el patrimoni tecnològic, etnològic i cultural de l’activitat agrícola, i de protecció de les activitats industrials i els espais naturals del nostre territori.

La sortida es realitza a Santpedor, població propera a Manresa. El punt de trobada serà al restaurant el Timbaler de Santpedor, a les 10h. Després de la visita, anirem a dinar un menú a un restaurant de la zona per acabar de compartir el diumenge en bona companyia.

Aquesta sortida  està pensada com a excursió de germanor i trobada entre totes les companyes i companys de ActivaMent i de les seves delegacions territorials. Una activitat per conèixer-nos, retrobar-nos i compartir en un espai lúdic. El preu de l’excursió per a persones sòcies i amigues és de 10€ i de 15€ per a la resta, amb el dinar inclós.

Per més informació contacteu amb la delegació de la  Catalunya Central: catalunyacentral@activament.org o 609 960 150. Teniu temps per inscriure-vos fins al dia 10/1/18.

Us hi esperem a Santpedor!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top