X

(Català) Vine al Primer Cinefòrum de la Delegació Catalunya Central!

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Estem d’enhorabona, aquest divendres 27 d’octubre de 2017 inaugurem el primer cicle de Cinefòrum de la delegació d’ActivaMent Catalunya Central (Manresa).

Veurem la pel·lícula “El príncipe de las Mareas” i farem el posterior debat, on xerrarem sobre la pel·lícula en relació a la salut mental. El film, adaptació de la novel·la de Pat Conroy, explica la història de dos personatges que conviuen amb el patiment i les crisis emocionals. Ambientada en el sur dels Estats Units, la pel·lícula confronta el passat, el present i el futur de les seves vides.

 

Molt recomanable per veure entre totes i tots el proper divendres 27 d’octubre a les 18hores al centre Hospitalari de Manresa (carrer Flor de lis, 33).

Us hi esperem!

Més informació: catalunyacentral@activament.org


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top