X

(Català) Excursió al Santuari de Santa Maria de Queralt, del Club de Senderisme i Passejades

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El proper dissabte 30 de setembre la nostra Delegació ActivaMent Berguedà organitza una nova sortida del Club de Senderisme i Passejades. En aquesta ocasió, es fa una excursió al Santuari de Santa Maria de Queralt, on descobrirem i vivenciarem el seu patrimoni natural, cultural i espiritual.

La sortida consistirà en un un passeig guiat pel Santuari i el seu entorn. Al llarg de l’excursió alternarem moments de silenci, temps per a relaxar-nos, respirar i contemplar el paisatge, i activitats individuals i grupals que ens facilitaran entrar en contacte amb el nostre interior i amb la natura dels voltants. Al llarg del dia, visitarem:

* El Santuari de Santa Maria de Queralt

* La Font del Bou i la Capilla de Sant Joan

* El mirador de les Guilles i el mirador de la Garreta

La sortida comença a les 10h. El punt de reunió per trobar-nos és el restaurant Ca la Nuri, del Passeig de la  Pau de Berga, on farem el got. Desprès del passeig, dinarem a un Restaurant de Berga.

Aquesta és una activitat oberta a totes les persones que vulguin particpar. Si estàs interessat, tens de temps per apuntar-te fins al dilluns 25 de setembre (inclòs). Per confirmar la teva assistència, pots escriure a bergueda@activament.org o bé trucar al 680 39 26 99.

Preu Socis d’ActivaMent, amics i familiars de totes les delegacions: 10€ tot inclòs. Preu No Socis: 15€ tot inclòs. Us hi esperem!!!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top