X

(Català) CineFòrum: “Un monstruo viene a verme”

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

       El proper divendres 28 d’abril arriba una nova sessió del CineFòrum, una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu.

       En aquesta ocasió, veurem: “Un monstruo viene a verme“, una pel·lícula de Juan A. Bayona (director de “El Orfanato” i “Lo Imposible”), interpretada per Sigourney Weaver i Geraldine Chaplin. El film ens explica la història de Connor, un nen de 12 anys, en una família monoparental, amb la seva mare malalta de càncer. Connor enfrontarà les seves pors, fòbies i un món agressiu amb l’ajuda d’un monstre. Una història de dolor i creixement interior.

       Si vols passar una bona estona, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també les crispetes!!!

       Al Centre Cívic Convent de Sant Agustí, C/ Comerç, 36; Barcelona. El divendres 28 d’abril, a les 19h. T’hi esperem!!!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top