X

(Català) Participació al Fòrum Salut Sabadell 2017

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Aquest passat dissabte 1 d’Abril ActivaMent va tenir l’oportunitat de formar part del FÒRUM SALUT SABADELL 2017.

Es va tractar d’una jornada sobre salut orientada a la ciutadania en general realitzada al Centre Cívic de la Creu Alta – Cal Balsach.

La Jornada va comptar amb una sèrie de sessions, taules i debats a més d’una fira d’entitats i activitats familiars a la plaça de la Creu Alta, on vàrem poder disposar d’un stand per a fer difusió i a la tarda vàrem participar a la Taula rodona «La humanització del sistema sanitari».

.

La Taula, oberta per l’anàlisi de la periodista i professora universitària Milagros Pérez Oliva, va ser molt interessant i en ella vam poder escoltar les experiències de Ramon Vilà, Institut Català de la Salut; Maria Aran, ActivaMent Catalunya Associació; Chelo Guía, Corporació Sanitària Parc Taulí i Joan Anton Juárez i M. Ofèlia Vàzquez, Malalties Neurodegeneratives.

Ha estat un plaer poder-hi participar!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top