X

(Català) El TOC, el meu Blog i un llibre que he escrit

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

       Hola a tots, em dic María Isabel Torrejón Arenas i pateixo TOC des de l’adolescència.

       He passat per moltes fases i moltes situacions en aquests dotze anys que han transcorregut desde llavors. Gràcies a la teràpia, el recolzament familiar, la medicació, en el meu cas necessària, i la meva pròpia superació personal, aquella que, com les armes de combat que m’ajuden a seguir dia a dia, vaig forjar entre les meves pròpies experiències, avui en dia faig una vida normalitzada, vivint i convivint amb el meu trastorn obsessiu –compulsiu.

       Dues de les aficions que tenia abans que em detectessin el trastorn, eren la música i l’escriptura. Fa gairebé un any vaig reprendre la meva passió per l’escriptura, i en posar-me amb això, se’m va acudir començar a explicar la meva història en un Blog, per descobrir que no només ajudaria a altres persones, sinó que també m’ajudaria a mi mateixa.

       Actualment, un any després, la meva vida ha fet un gir. Algunes persones em van animar per què fes d’aquesta història un llibre, on pogués arribar a ajudar a moltes persones amb el meu testimoni tant de patiment com de superació i ensenyança sobre la vida i el trastorn d’una noia que va passar d’estar molt malalta, a fer la seva vida, trencant fins i tot amb certes estadístiques establertes per a les persones amb trastorn mental (treball, amics, parella…).

       Per aconseguir l’edició d’aquest projecte estic necessitant la col·laboració de moltes persones. Si podeu fer-li un cop d’ull a la meva pàgina on explico amb vídeos i amb paraules el meu projecte – llibre anomenat: “Mi vida contigo, y junto a ti”, us ho agrairia, i col·laborar d’alguna forma, us ho agrairia molt, doncs és la meva única forma de publicar aquest bonic llibre: Verkami per a: Mi vida contigo y junto a ti.

       Una salutació a tots, i gràcies per llegir el meu testimoni!

Ma Isabel Torrejón


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top