X

(Català) ActivaMent Garraf – Penedès amb doble presència a la ràdio aquest mes de març

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

     El propers dies 9 i 12 de Març, Teresa Milà, vocal territorial d’ActivaMent Garraf – Penedès assistirà a dos programes de ràdio: La Tertúlia de Vilanova Matí i Radio Nikòsia del Canal Blau (Vilanova i la Geltrú).

       El dijous 9 març de 8:30h a 9:30h, hi serà al Canal Blau Ràdio (100.4FM), de Vilanova i la Geltrú, al Programa La Tertúlia del Vilanova matí, un informatiu dirigit per Elisabet Rovirosa i Jordi Martí, amb totes les notícies de la ciutat. Al programa, cada setmana va una associació a explicar el seu funcionament i valors, espai al que presentarem ActivaMent. I després, es fa una tertúlia sobre la ciutat, on també participarà la nostra companya Teresa Milà.

       El diumenge 12 de març, de 15:00h a 16:00h, tornaran al Canal Blau Ràdio els nostres companys Teresa Milà i Esteban Montiel, al Programa Ràdio Nikosia, dirigit per Maika Jiménez, una tertúlia amb persones usuàries del Centre de Dia de l’Hospital Sant Antoni Abat. Al programa, la Teresa i l’Esteban explicaran com funciona la nostra associació i tots els projectes que porten endavant a la Delegació Garraf – Penedès (Grups d’Ajuda Mútua, Sensibilització Comunitària, Taller de Clown, Apropa Cultura, etc.).

       Animeu-vos a sintonitzar l’emissora a la vostra ràdio i/o ordenador i escoltar els dos programes. Us esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top