X

(Català) ActivaMent Gramenet fent sensibilització a l’Hospital Torribera

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

       El nostre Equip de Sensibilització Comunitària continua endavant amb les xerrades de sensibilització a l’Hospital Psiquiàtric de Torribera (Parc Salut Mar). En aquesta ocasió, fent una trobada amb els i les familiars de les persones ingressades a la unitat d’hospitalització. Una activitat pensada per lluitar contra l’estigma i trencar els prejudicis d’irrecuperabilitat, incapacitat i dependència. Una reflexió per prendre cura de no caure en el paternalisme, el pessimisme i d’altres comportaments que dificulten la recuperació.

Els i les company/es  que van fer possible aquesta xerrada pels familiars, compartint les seves històries de vida, van ser: la vocal territorial de Santa Coloma, Maribel Catalán, la Nuria Prats, la Laura Collada, en Santi Casacubierta, en David García i l’Alfonso Gálvez.

L’experiència ha estat molt enriquidora per a totes les persones participants. Les famílies i els professionals assistents han compartit el reconeixement de la importància d’empoderar-se i unir-se a una associació de salut mental en 1a persona. Esperem repetir aviat aquesta experiència, fent una nova trobada.

Si treballes a un centre hospitalari i t’agradaria promoure allí una activitat de sensibilització, escriu a: sensibilització@activament.org


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top