X

(Català) L’Espai de Debat: El Diagnòstic, Avantatge o Inconvenient?

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Fotografia © Elena Figoli

Pensar   T’agrada reflexionar i compartir les teves idees? El 18 d’Octubre organitzem una nova sessió de l’Espai de Debat. Una activitat oberta a totes les persones que vulguin assistir.

   En aquesta ocasió, el tema proposat per a la reflexió és: El Diagnòstic, Avantatge o Inconvenient? Partint d’aquesta pregunta, compartirem les nostres experiències, responent explicant:

* Quina va ser la reacció quan et van comunicar el teu diagnòstic?

* En el temps transcorregut des de llavors, la teva opinió respecte al mateix és diferent?

* El diagnòstic comporta l’autoestigma?

   L’Espai de Debat és una activitat per a compartir les nostres experiències i aprendre conjuntament, compartint les nostres anècdotes i escoltant les històries de vida d’altres persones del nostre col·lectiu. Aquest mes, la nostra companya Montse Baró farà de moderadora. Partint d’aquestes premisses i recollint les propostes de les persones assistents, s’iniciarà la reflexió i s’obrirà el debat per a què tots i totes puguin explicar les seves històries de vida, valoracions, anècdotes i aprenentatges.

    Si vols compartir i escoltar experiències sobre l’impacte que pot tenir rebre un diagnòstic de salut mental, vine a l’Espai de Debat. El divendres 18 d’octubre a les 18h, a les oficines de ActivaMent, al C/ Rocafort 242 bis, 3r B, Barcelona. T’esperem!!!

Tags:

Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top