X

(Català) Parlem de la Discriminació per motius de Salut Mental, a COMRàdio

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

     El diumenge 2 de Desembre, el nostre Company Hernán Sampietro, junt amb en Carles Peñarroya, de l’Associació Salut Mental Sabadell i la  Inocencia Moyá, d’ADEMM,  han estat convidats al programa de Ràdio “Maneres de Viure” per a xerrar sobre la discriminació per motius de Salut Mental.

     Aquesta intervenció es realitza per al projecte Portaveus en 1ª Persona de la campanya Obertament, de lluita contra la discriminació per motius de salut mental.

     “Maneres de Viure” és un programa de COMRàdio dirigit pel Jordi Sacristán, que s’emet els diumenges de 8 a 11 hores.

     Aquí us deixem el postcast del programa:


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top