X

ActivaMent Osona a Regala Petons, de Ràdio Vic

El dimecres 19 de febrer vam participar convidades al programa “Regala Petons“, l’espai solidari de Ràdio Vic (90.3 FM), conduït per Xavier Farrés.

Al programa, van entrevistar a Rosa Rubio, Concepció Callén i Dani Ferrer, d’ActivaMent Osona, per parlar de què és ActivaMent i perquè l’activisme en primera persona. Al llarg de mitja hora es van abordar diversos temes: el començament de la nostra entitat, les sensibilitzacions que duem a terme i que volem potenciar, la representació a la Taula de Salut Mental i Addiccions d’Osona, la reivindicació de la lluita contra l’estigma; els GAM com a espai d’escolta i comprensió, els tres eixos d’actuació d’ActivaMent: Suport Mutu, Empoderament i Canvi Social, la fi de la coerció en la psiquiatria, i molt més.

Si no vau poder escoltar el programa, avui us portem el podcast: “ActivaMent Osona a Regala Petons”.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top