X

A “Sempre és massa”, entrevistem al poeta M.Ángel Pérez i reflexionem sobre les xarxes socials

El passat divendres 24 de gener vam estar convidades un cop més al programa “Sempre és massa”, de Ràdio Sant Boi (FM 89.4), un programa per la normalització d’una problemàtica social: el trastorn mental.

Han participat els nostres companys Miguel Ángel Pérez Salcedo, a qui han entrevistat per la publicació del seu últim poemari, i la nostra companya Inma Arriaga. Vam reflexionar també sobre la diferència que hi ha entre els Grups d’Ajuda Mútua (GAM) i les teràpies, i finalitzem parlant dels beneficis i riscos de les xarxes socials.

“Sempre és massa” és un programa de Jaume Vidal, amb la col·laboració de Francesc de Diego i Jordi Culé, que s’emet cada divendres de 16 a 17h, a Ràdio Sant Boi. Si no vau poder escoltar el programa, avui us portem el podcast:Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top