X

Taller de formació per fer Sensibilització Comunitària, a Granollers

Des de la Delegació d’ActivaMent Granollers us convidem a participar del Taller de Formació per fer Sensibilització Comunitària en Salut Mental. Una formació per a persones usuàries o ex-usuàries dels serveis que vulguin fer activisme contra l’Estigma.

Dia: dijous 20 de juny de 2019.
Hora: de 17 a 20h.
Lloc: Centre Cívic Nord (C/ Lledoner, 6), Granollers.

Continguts:

* La Sensibilització Comunitària és un projecte pensat per portar a la societat una visió no distorsionada ni discriminatòria de la salut mental i les persones usuàries dels serveis de salut mental. Són intervencions que pretenen transmetre una visió de la realitat sense estigmes, des del respecte i defensant els drets del col·lectiu de persones diagnosticades d’un trastorn mental.
* Aprendrem a utilitzar la nostra història de vida com model i exemple per trencar estereotips i prejudicis, i per explicar com som i quines capacitats tenim les persones diagnosticades.
* Presentarem el projecte TLC3 “Granollers: salut mental sense estigmes a l’àmbit sanitari”, i pensarem quines de les nostres experiències de vida podem fer servir per sensibilitzar a les persones professionals que treballen a l’àmbit sanitari de l’atenció primària.

Una activitat gratuïta, realitzada amb el suport del Centre Cívic Nord i Obertament, associació catalana de lluita contra la discriminació per motius de salut mental.

Inscripcions i/o consultes: pots escriure’ns al correu granollers@activament.org, tot indicant nom i cognom.

Nota: No cal que et sentis preparat/preparada per passar a l’acció. El taller et pot servir també com a descoberta i aproximació a l’activisme en salut mental.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top