X

Visita al Pessebre de Can Roseta

Aquest divendres 13 de desembre, ActivaMent Girona organitza una sortida cultural, proposada per la comissió d’excursions. Es tracta de la visita al Pessebre de Can Roseta de Cartellà, a Sant Gregori – Vall de Llèmena.

El Pesebre és una obra monumental única. Envoltats pel paratge natural que ens ofereix el bosc de Cartellà, podem trobar un emblemàtic pessebre en miniatura situat a l’aire lliure. Es poden contemplar una cinquantena de monuments de Catalunya, catorze escenificacions d’antics oficis i nou escenes centrals d’un pessebre tradicional.

Comptem que la visita durarà unes dues hores aproximadament. Després de la visita, farem el dinar de Nadal al restaurant Cal Adroher, a Canet d’Adri. El menu és de 12,50€.

El punt de trobada és a Fontajau, a Girona, a les 9:45h del matí. És important arribar puntual al punt de trobada. El temps d’espera màxim serà de quinze minuts.

Si estàs interessat en participar, pots escriure a girona@activament.org o bé trucar al telèfon 618027823.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top