X

Al setembre torna el GAM de dones

Des del mes de març d’aquest any hem començat un Grup d’Ajuda Mutua (GAM) entre dones. Entenem els Grup d’Ajuda Mutua com un espai d’escolta i comprensió, en el qual diverses persones que compartim un mateix problema, dificultat o preocupació ens vam reunir per intentar superar o millorar la nostra situació.

La nostra intenció en el Grup d’Ajuda Mutua entre dones ha estat compartir les nostres experiències relacionades amb la salut mental i el seu vincle amb les desigualtats i / o violències per motius de gènere. Volem crear xarxes d’ajuda mútua i cures entre dones, promovent l’escolta activa, l’acompanyament i la politització dels nostres malestars.

Aquest divendres 6 de setembre torna el GAM entre dones a la seu de ActivaMent (C / Rocafort 242Bis, 3era planta), de 17h a 19h. Reprenem les activitats del nostre GAM convidant a qualsevol interessada a assistir, comunicant prèviament a l’adreça de correu dones@activament.org

Etiquetes:

Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top