X

Continua el projecte: “Sumem experiències en Salut Mental”

La nostra delegació ActivaMent Garraf – Penedès està implementant per segon any el projecte: “Sumem experiències en Salut Mental als instituts”. Un projecte de sensibilització comunitària, ofert en primera persona per qui vivim amb un diagnòstic psiquiàtric, orientat als alumnes de secundària (4rt d’ESO) del municipi de Sant Pere de Ribes. Està pensat per portar a la comunitat, en concret a la gent jove, un punt de vista diferent (no distorsionat, ni discriminatori) de la salut mental i de les persones que patim un trastorn mental. El projecte es basa en l’oferiment d’un seguit de sensibilitzacions, que inclouen una xerrada sobre què és la salut mental, unes històries de vida i diferents dinàmiques participatives.

El passat 30 d’abril, es va realitzar la sensibilització a l’Institut Can Puig, per a alumnes de 4t d’ESO.

Aquestes activitats poden realitzar-se gràcies al suport de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, a través del recolzament dels pressupostos participatius.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top