X

Relats guanyadors del II concurs de Relats Breus: l’Art per a la transformació social

Ja està aquí! Finalment, hem editat el nostre segon llibre electrònic, amb els Relats Breus guanyadors del II Concurs de Relats Breus d’ActivaMent. Un concurs organitzat al voltant dels esdeveniments realitzats amb motiu del mes de la salut mental.

En aquesta ocasió, la temàtica escollida ha estat L’Art per a la transformació social. Com a col·lectiu actiu de persones amb l’experiència del trastorn mental, creiem que l’art té un gran potencial de canvi i transformació, les persones tenim una força immensament poderosa de creació que, malgrat el gran ventall de conflictes i problemes que podem trobar en la societat, al món o a la nostra vida, ens fa sortejar-los amb més facilitat, navegar pel nostre patiment i sortir-ne’n guanyadors; guanyadors d’experiència, de humanitat, de bondat…

Les autores i relats guanyadors són:

    • Montserrat Bagaria, amb “La generositat feta art”.
    • Patricia Pari, amb “Amancio, el fotógrafo ciego”.
    • José Antonio Ordóñez, amb “El petit Andreu”.
    • Àlex Lacambra, amb “Esquitxos”.
    • Cristina Teixidor, amb “La cabana del bosc”.

Podeu descarregar-vos el llibre en format e-Pub (llibre electrònic): Relats Breus, Guanyadors del II Concurs.

I també en format PDF, (per imprimir): Relats Breus, Guanyadors del II Concurs.

Han format part del jurat del concurs: Júlia Badal, José Manual Vara, Rosana Mirapeix, Carlos Robles i Montse Gort. El lliurament de premis es va fer gràcies a la col·laboració de la Biblioteca Bon Pastor, de Barcelona.

Per al lliurament de premis, vam comptar amb el recital poètic de la Princesa Inca (Cristina Martín) i de José Manual Vara.

Una activitat de l’Àrea d’Art i Cultura d’ActivaMent, coordinada per Cristina Méndez i Marta Delgadillo. Maquetació i il·lustracions del llibre a càrrec de Cristina Méndez. Pròleg de Mireia Azorín.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top