X

ActivaMent Gramenet convida als mitjans a les sessions d’Esmorzar – Converses sobre salut mental a Santa Coloma

Des de la Delegació d’ActivaMent Gramenet impulsem un nou projecte de lluita contra l’estigma en salut mental orientat als professionals i estudiants de comunicació i periodisme del Barcelonès Nord i de Barcelona, mitjançant tres sessions, entre el maig i juny d’aquest any, d’Esmorzar-Converses sobre salut mental a Santa Coloma.

Aquest nou projecte s’anomena «Esmorzars – Converses amb periodistes», s’implementa a la ciutat de Santa Coloma gràcies a l’ajut d’Obertament, campanya de lluita contra l’estigma i la discriminació per motius de salut mental a tota Catalunya i Balears, i compta amb el suport del Club Social Gramenet i de la Taula de Salut Mental i Addiccions de Santa Coloma.

Un equip local d’activistes en salut mental en primera persona explicarà com se senten envers la imatge que els mitjans de comunicació projecten sobre les persones que tenen un trastorn mental i es faran debats i reflexions grupals entre els participants i l’equip formador i activista. La part innovadora és que serà tot conduit per persones amb experiència en primera persona de trastorn mental, que donaran eines i analitzaran l’ús del llenguatge en els mitjans de comunicació, i que explicaran quins són els prejudicis més freqüents envers la salut mental als mitjan o com aquests poden ser grans aliats en la lluita contra l’estigma i per afavorir la difusió de missatges positius de les persones que hem tingut o tenim un trastorn mental.

Animem als periodistes o estudiants de comunicació a participar (prèvia inscripció) a les sessions d’esmorzar i converses sobre salut mental, que es faran entre els mesos de maig i juny, en les dates 6 i 20 de maig i 3 de juny de 2019, de 10h a 11.30h. Tindrà lloc al Centre Cívic del Fondo (C/ Wagner, 19), Santa Coloma de Gramenet. Contacte: Laura Jareño, suportterritorial@activament.org o telèfon 682 20 88 71.

Us hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top