X

Hem quedat finalistes als Premis a la Innovació Social 2018 de l’Obra Social la Caixa

Aquest dijous 4 d’abril, vam assistir a Madrid a la formació i lliurament de Premis a la Innovació Social 2018, concedits per l’Obra Social ‘la Caixa’. El nostre projecte “Salut Mental en 1a Persona. Empoderament, Autonomia i Inclusió Social per a Persones amb Trastorn Mental” va quedar finalista, entre 786 projectes presentats per 460 entitats d’arreu Espanya.

Al matí vam assistir a una conferència que va donar Miquel de Paladella sobre innovació social. A continuació vam fer dos grups de treball: un sobre gestió econòmica i l’altre sobre impacte i avaluació de projectes. Vam coincidir amb companyes d’AMAFE, qui van guanyar un dels 10 premis amb dotació econòmica pel seu projecte d’inclusió social de joves diagnosticats d’esquizofrènia.

A les 17h, al CaixaFórum de Madrid, va tenir lloc l’acte de lliurament dels guardons. Esdeveniment que va ser presidit per la ministra de Sanitat, Consum i Benestar Social, María Luisa Carcedo, i pel director general de la Fundació Bancària ‘la Caixa’, Jaume Giró.

Des d’ActivaMent van recollir el trofeu que ens acredita la menció rebuda: Dani Ferrer (vice-president), Laura Sicília (secretària) i Cristina Aguiar (activista i voluntària).

Les entitats guanyadores són: AMAFE, Agrupación de desarrollo Los Molinos, Associació Educativa Itaca, Fundació CONFAVC, Fundación Amigó, Cáritas Diocesanas de Bilbao, Integración para la vida, Crecer con Futuro, APASA, Hijas de la caridad-Obra Social San Vicente de Paúl.

Estem determinats a seguir el camí emprès fa més de 7 anys perquè és així com s’aconseguiran el reptes de futur pel col·lectiu de persones amb discapacitat psicosocial (patiment psíquic, diversitat mental, diagnòstic de trastorn mental, etc.). Aquest acte d’avui a Madrid és una prova que el camí triat és el correcte i que cal perseverar.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top