X

Comença el Taller de Clown a Sant Pere de Ribes

Des d’ActivaMent Garraf-Penedès us presentem el nou Taller de Clown, per primera vegada, a Sant Pere de Ribes!

Volem convidar-vos a aquest espai on desenvolupar l’art i el sentit de l’humor. També ens ajudarà a connectar amb la nostra vulnerabilitat com a força escènica creadora. En definitiva, una gran oportunitat de creixement personal concebut des de i per a la inclusió.

El taller estarà a càrrec de Joan Pascual, expert en clown i arts escèniques. De la seva mà aprendrem jugant a lliurar-nos de prejudicis i pors, per perdre la vergonya a parlar en públic i desenvolupar l’autoestima.

Les sessions començaran el proper 21 de març, amb una presentació per part del tallerista, i es realitzaran els dijous, de 17h a 19h, al Centre Cultural El Local (C/ Eduard Maristany, cantonada Onze de Setembre).

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom que vulgui asistir, organitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la Fundació Pinnae. Degut el nombre limitat de places, reserva ja escrivint a garraf@activament.org o trucant al telèfon 603790063.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top