X

Passejada per la ruta termal a St. Vicenç d’Esclet

El proper diumenge 27 de gener ActivaMent Girona organitza de nou una caminada, proposada per la comissió d’excursions. En aquesta ocasió, es tracta d’una sortida pels termes de Cassà i Caldes de Malavella, de dues hores aproximadament, des de l’inici fins a la tornada, per visitar l’Ermita de Sant Vicenç i els Aiguamolls de l’Esclet. El veïnat d’Esclet és un paratge de gran interès natural i humà. Al llarg de tot el camí podem admirar masies i camps que formen un bonic conjunt paisatgístic.

Si algú ho desitja pot portar entrepans per esmorzar. L’arribada es preveu a les 13h, per tant, si algú ho vol, també pot portar el dinar.

Aquesta és una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin participar. Hi haurà un punt de trobada, a Fontajau, a Girona, a les 10h del matí. És important arribar puntual als punts de trobada. El temps d’espera màxim serà de quinze minuts.

Si estàs interessat en participar, tens de temps per apuntar-te fins al divendres 25 de gener (inclòs). Per confirmar la teva assistència, pots escriure a girona@activament.org o bé trucar al telèfon 671140184.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top